Můj zmatek v lásce

Můj zmatek v lásce

Anotace: Já prostě nevím co dělat, nejspíš se moje srdce rozdělilo na dvě půlky a patří teď dvoum mužům.

K čemu je láska bez cílů a bez výhod?
Je spíše o tom, že ty zůstaváš se mno a já jsem připravená na odchod
Oba dva jsi marně slibujeme, že budeme šŤastní na věky
Lásce se nedá poroučet, jelikož ona je tady a chvíli
A my si jí buď vezmeme nebo si jí vezme někdo jiný
To není tvoje ani mé tajemství
V tom se skrývá touha mezi řádky

Touha a láska v jednom to nehraje žádnou roli v tomto příběhu
Můžeme pouze o tom snít a dal to zkoušet
snad i hledat co je příčinou toho co se mezi námi stalo
Myslela jsem si, že ti budu věrná, ale uvnitř ne
Moje srdce patří jiném a já do toho opět spadla
Teď se chytám za hlavu a přemýšlím, jak se z této pasti dost
ve které jsem se octla právě v této chvíli

Cítím jinou lásku k muži u kterého se chvěji víc než u tebe
a přece ti nelži v tom, že tě miluji
Ty jsi do mého života opět vnesl lásku a upřímnost
Možná tě považuji víc za svého přítele než za milence
i když tvých polibků a doteků se nebráním

TAk mi teď prosím vysvětlete, co je to pojem láska
kterou v tuto chvíli cítím k oboum mužům
A ani jeden z nich není mému srdci lhostejný ba naopak
Ale ten fakt, že by se oba setkali a všechno by prasklo
mne v této chvíli strašně ničí
Nemohu logicky uvažovat, či se snem na rtech žít

Musím si z těch dvou vybrat jednoho, kterému bude mé srdce patřit
a nebude tak zničené, tak zmatené, jako teď

Šeptáš mi do uší sladká slova, a ani nevíš, jak mne to uvnitř bolí
Jak potom mé tělo touží a nedokáže oddolat
ale to je hřích, kterému podléhá zadaná žena
která považuje vztah za vzácnost a hodnost může mít jediný z vás
ten který ji udělá šťastnou

Jak si mám vybrat z těchto dvou princů na bílém koni, kteří tasí meč
a bojují, aby mojí duši zachránili od toho zmatku
Jenže tento zmatek znova stoupá s každou větou,
kterou oba dva promluví a jejich slova se dostanou k mým uším

Co tedy mám dělat?
Oni se jednou setkají a poznají se
Ublíží si
Zabíjí se kvůli mé úbohé duši, která si nezaslouží aby jí někdo miloval

Když to udělají, raději zemřu já
než bych dala v potaz jejich život, který je mi milejší
než ten můj proklatý život, který si nezasloužím
To pro ně jsem odhodlaná trpět.
Autor Bianka dela Richi, 28.03.2009
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí