Narkomanka

Narkomanka

Anotace: ,,

Závislá na pohledech druhých
a jejich kráse
kterou u sebe postrádá

Všechna voda
po které žíznila
ji vytekla z očí
a pak si ty oči
slepila řasenkou
a rty vteřinovým lepidlem

Po tmě stavěla
sochy z vatových tyčinek
a ptala se sebe
proč jí jsou vlasy
stále cítit kouřem

Nosila už jen černou
a páteční večery
sama pohybovala boky
pod neonovým světlem

V duchu hrála na pozoun
a tancovala rock´n´roll
ale pak se vždycky probudila
postrádající doteky

Ze všech holých vět
se jí tenčila kůže
a svírala hlavu v dlaních
čekajíc omluvy na svou nedokonalost

On jí oči rozlepil
a počkal
až se jí zhojí tvář

Pohladil jizvy
a dal jí prostor
pro samu sebe
a do ucha jí zašeptal
"cítím k tobě lásku"
Autor jitro, 28.03.2009
Přečteno 359x
Tipy 12
Poslední tipující: Bernadette, Holis, kryndy, floreciente, enigman, její alter ego, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané

29.03.2009 08:26:00 | floreciente

Báseň je pro mne velmi silná, emoční, i když krásný konec má... přesto má v sobě hodně bolesti... ne vždy se musí přecik tak trpět... jen my sami rozhodujeme o té bolesti a smutku odehnání... já vím, někdy ty trvá dlouho, jindy je to kratší doba.

28.03.2009 22:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí