Studna bez vody

Studna bez vody

Anotace: .

Skládaní básni mi moc nejde
ale co na tom sejde
Něco udělat musím
alespoň to zkusím

Bez tebe dál už totiž nemůžu být
já nechci dál jen o tobě snít
Kéž to co k tobě cítím dalo by se popsat slovy
bez tebe jsem jen studna bez vody

Pohledět do tvých očí to je to co bych teď chtěl
kéž bych tě tak políbit směl
Jsi pro mě totiž celý můj svět
ten nejkrasnejsi růže květ
Autor DarkShadow, 29.03.2009
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Calië, Emira, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

docela pěkné :)

29.03.2009 12:54:00 | Emira

Hezké vyznání.

29.03.2009 12:09:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí