Zapomenutý čas

Zapomenutý čas

Anotace: báseň o lásce

Sbírka: Slzy lásky

Zapomenutý čas

Když tak někdy do tmy večerní se dívám
mívám pocit
že jsi stejně nikdy a nikam neodešel
že jen pár tvých věcí a vlasy v hřebenu
tě zavolají zpět
že ses jen na okamžik ztratil
v zapomnění času
a ten jen chvíli přestal existovat

hodiny ale nepřestaly tlouci
střídá se den za dnem
bílá nabírá do černé
jako by už nikdy nebylo
puntíkaté a strakaté

jen ve mně
hodiny pořád stojí
a nemám sílu posunout kyvadlo

v tom čase se ztrácím a mám strach
že se rozplynu
že přestanu být

to kyvadlo nikdo nezastaví
a my se budeme dál v čase míjet
Autor Ali.King, 29.03.2009
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne...

29.03.2009 20:31:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí