smutné nic v prázdnu to je láska to jsem já

smutné nic v prázdnu to je láska to jsem já

Anotace: proč proč proč matýsku proč ??

ty jedinej byls můj svět
milovala jsem tě
a ztratila

celý sem to zmařila

promin
že jsem ti ublížila

nechtěla jsem
měli jsme štastni být

ale ty
musels to ukončit...
proč ?

vždyt já tě muluji
Autor Likynka, 29.03.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí