Prohra

Prohra

Anotace: Mluví samo za sebe.

Žiletku svírám v ruce své,
život na krajíčku pohybuje se.
Jak baletka na špičkách tančí,
stačí jen málo a všechno trápení skončí.
Malá chybička a baletka spadne,
malí tah a svíčka života zhasne.
Pak pozdě je litovat činů,
jen marně na sebe házet vinu.
Další život bude láskou zmařen,
ale pro život v neštěstí nebyl jsem stvořen.
A tak loučím se živote s tebou,
poslední kapky krve z mích žil se derou.
A tak končí další smutný příběh lásky,
pozdě už je na omluvi nejde to vzít spátky.
Život je boj a já prohrál.
Autor Black Widow, 29.03.2009
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: Likynka, jesterka, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk co ocitne-li se v zlé situaci,,málo kdy vidí východisko i když každý říká že čas vše spraví..jinému by to také řekl ale sám sobě si to nepřipouští.

30.03.2009 09:16:00 | Black Widow

prohraješ jenom když to vzdáš !

29.03.2009 17:19:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí