Až se stanu tvou

Až se stanu tvou

Anotace: pokud... vzdy je nejake pokud nebo az

Až se stanu tvou

Až se stanu tvou,
láskou milovanou,
mne nezapírej,
mne nic nezazlívej.

Až se staneš mým,
prvním posledním,
nebudu tě skrývat,
nebudu tě jen mívat.

Až se stanu tvou,
tváří vítanou,
mne se nesmíš bát,
se mnou se můžeš smát.

Až se staneš mým,
úsměvem laskavým,
nebudu uhýbat,
nechci tě škádlívat.

Až se stanu tvým,
srdíčkem hojivým,
mne můrám nevydávej,
ve zlém se mnou se nerozcházej.

Až se staneš mým,
pohledem výjimečným,
nebuď jen sám,
přijmi, že tě ve svém životě mám.

Až budeš mým a já tvou,
nebude to jako hrou,
chci tě umět milovat,
chci se naučit důvěřovat.

Až se stanu tvou a ty mým,
budeš znát už vše, o čem sním,
nebudeš se muset bát,
že bych se mohla vzdát….

…tebe milovat!
Autor Juřinka, 29.03.2009
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Kapka, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí