poutník

poutník

Anotace: nehledám a přesto nacházím

Cítit, chutnat, poslouchat a ... vnímat,
pohled nahoru je jako do koruny stromu
přes tvá nahá ramena a kolem krku...
tvář a vlasy Tvé mohu jen rozkoší stínat.

Křik těla v nédherném akordu,
pot kůže co je sladký jak med,
ruce co derou se na skálu
a jak já Tebe.. chceš mě hned

Jsi krajina za teplým mořem
kde slunce úsíná
a v noci pak hřeje,
jen tiše nahlížím,
jak dýcháš,
a pomalu mi sundáváš mou zaprášenou poutnickou kápi.
Autor lucermer, 29.03.2009
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí