První polibek

První polibek

Anotace: Myslím že každý kdo to zažil,bude souhlasit:)

Ten malí okamžík času co nekonečný se zdá,
než mích rtů se dotknou ústa tvá.
Pohled z očí do očí dvou co jsou zamilovaní,
než poprvé jejich rty v boj se pustí beze zbrní.
Na první polibek nelze nikdy zapomenout,
jen s úsměvem na tváři nechat ho v mysli znovu plynout.
Málo jest krásnějších věcí které lze zažít,
lze to jen jednou a zbytečné je se při tom snažit.
Každému bych ten to vzácný pocit přál,
se vším všady,trémou a aby se trochu bál.
Autor Black Widow, 30.03.2009
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pardon:D to ne schválně ale už to nechám,,příště si dám pozor,,děkuju.

30.03.2009 08:38:00 | Black Widow

bacha na hrubky :)

30.03.2009 07:29:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí