Pro Tebe...

Pro Tebe...

Anotace: Když milujeme, když cítíme bolest, klademe si i otázky, na které nechceme znát odpověď...

Které srdce je větší?
To šťastné, nebo to bolavější?
Až odpoví někdo, budu šťasný či nešťastnější?
Kdo tvrdí že nebolí čas, neví co mluví a velký je lhář.

Ne rok, však víc než tucet jich,
mě dělí od chvíle kdy došel mně smích.
Můj tajný sen a přání, zemřely s jitrem za svítání.

Mezi ,,tehdy" a ,,nyní" jich bylo více,
však Tvá láska hřeje jak věčná svíce.
Srdce jsou stejná, ne větší či menší,
to Tvé je však šťastné, to mé je bolavější ...
Autor Bucharovic, 30.03.2009
Přečteno 489x
Tipy 3
Poslední tipující: akneliam, Tacca, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v jedné písničce se zpívá, že v lásce vyhrává ten kdo miluje míň ...
platí to :-(

21.05.2009 11:23:00 | akneliam

..škoda že stejným dílem štěstí nejsou srdce dělena..

30.03.2009 07:55:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí