Modlitba za lásku

Modlitba za lásku

Anotace: občas před spaním se modlívám ...

Nechť oči mám, ať poznám ji.
Uši mé, ať slyší ta vyznání.
Nos ať cítí její vůně,
Jazyk ať hýbe se v jejím lůně.
Ruce nechť hladí její tělo,
Srdci jen, aby Lásky se chtělo.
Duše pak nesmí stát v pozadí,
Rumělec na líci ten ať mě prozradí.
Mozek ať stojí chvíli v dáli,
Prázdnoty abychom se spolu báli.
Ať nápadů plnou hlavu mám,
za blázna ať raději jsem zván.
Ať miluji víc než umím snést,
Ať srdcem svým se nechám vést.
A hlavně ať cítím to jiskření,
ať stále znám Lásky blouznění ....

Za to se modlívám v tichu večera,
kdo přidá se - pomůže, to není pověra.
Autor Troubelín, 30.03.2009
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: Tacca, Quigleika, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přidávám se a ST!

30.03.2009 12:14:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí