polární

polární

Anotace: ..

Půjdeme spolu
za polární září
nacházet smysl
..bytí
utečem světu
utečem stáří
do míst kde jen sníh
se třpytí

V krajině tučňáků
a nekonečných nocí
postavím iglů
pro lásku

Půjdeme spolu
za polární září
navzdory mrazu
navzdory osamění
bez roků a dnů v kalendáři
mnohé se změní

V krajině tučňáků
a nekonečných nocí
postavím iglů pro lásku.
Autor zenge, 30.03.2009
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Mbonita, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi mocka líbí, hezky napsané, takové... zamilované.

02.04.2009 15:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí