Když tady nejsi

Když tady nejsi

Anotace: Zase něco, co bylo psáno pro někoho, kdo si to naprosto nezasloužil...

Když tady nejsi

Když tady nejsi,
tak zhasněte hvězdy
- stáhněte Měsíc
krom tebe nic nechci!
Uhaste Slunce
a schovejte oblohu.
Jsem smuten přece
a za to nemohu,
že bez tebe jsem smuten
sám a nešťasten.
Zavřete okna a zatáhněte závěsy,
zamkněte dveře a připravte řetězy.

Schovám se pod zem
- přečkám ten čas,
až budeš tady, probudím se zas
- když přijdeš sem.

Jakmile přijdeš,
- zažehnu Slunce,
- odkryju oblohu
a Měsíc přece
vylétne nahoru.

Hvězdy zas zazáří
- roztáhnu závěsy,
- vyhodím řetězy,
odemknu dveře
a vylétnu ven,
k tobě jen.
Autor Thanatos Mortis, 18.10.2005
Přečteno 771x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Mladíku, je to moc povedené!

18.10.2005 10:57:00 | Krtica

Hezké vyznání.

18.10.2005 10:31:00 | nadinka1

Nenaplněná touha nás svazuje řetězy.Moc pěkné.

18.10.2005 08:50:00 | Jackyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí