Vtělené omámení

Vtělené omámení

Anotace: Jar 7.7.2005

Sbírka: Od A do Z

V tvých očích
zakleta je něha.
Skrz bříška prstů
do mě proud běhá.

Proud elektřiny,
příjemného vzrušení.
Proud letní zimy,
omámení.

Dotykem rtů
a špičky jazyka
pár motýlů
do mě prolítá.

Nadnášejí
moje tělo..
Křídla se chvějí,
když mé čelo

opírám o tvou hruď.
Miluji, či ještě ne?
Buď jak buď,
jsi omámení vtělené.
Autor Mia, 18.10.2005
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pro těch pár dotyků stojí za to jít až na kraj světa.Krásné.

18.10.2005 10:56:00 | Jackyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí