kamarádi?

kamarádi?

Anotace: nebo něco víc?

Co čekáš, že bude dál,
myslíš, že jsem o tohle stál?
Ani jeden jsme to nechtěli
a přitom se touze poddali,
chvíli přátelství a chvíli zase ne,
říkali jsme si, že tohle se nestane.
Tak co se tobě a mně zdálo,
že nás to tolik vzalo?
Je to opravdová láska
a nebo jen pouhý sen,
ty jsi má nádherná kráska
a už začíná náš nový den.
Autor zyni, 30.03.2009
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí