Lázeň

Lázeň

Anotace: tiše, jako pěna.. stejně tak přichází.. červen 2005

Sbírka: Od A do Z

Láska je jako pěna,
jako pěna v horké lázni.
Vyvoleným zasvěcena
a vyvolení, ti jsou blázni.

Halíš se do ní,
laská tě.
A jak voní..
Proklatě!

Omámen jsi,
její něžnou konzistencí
a stále, tiše, bez konvencí
halíš v ní svou existenci.

Však lázeň chladne,
pěna se ztrácí,
rozplývá se v potu špíny.
A pak ladně
se k nám vrací
stíny slečny kocoviny.
Autor Mia, 18.10.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý má holt jinou zkušennost, moc pěkně napsané, boduji za 100

20.10.2005 00:11:00 | ED

Jenže touha a láska jsou rozdílné věci
Touha ta vychladne - Láska ne (přeci)
((=
Měj se krásně. AHoY

18.10.2005 18:07:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí