Čo bolo, čo príde?

Čo bolo, čo príde?

Rozžiar v mojom srdci svetlo,
nech tak temná nezdá sa byť noc,
aby zo šťastím vzlietlo
a láka ako hviezda ktorá chce ťa ...moc...

Bez svitu tvojej krasy,
mlčia vlci, mlčia vtáci...

Peklo!
Peklo mi brány priepasti otvorilo!
A voľným pádom v temnotách potopilo!
Pľúca mi upcháva dym prázdnych slz
a srdce zaspáva v tichu jasných múz...

Len iskra...
iskra v čiernom ľade smútok prekonáva,
vo viere, že neodíde ako raz vzlietla sama...
dúfa v svojom vnútri bdie,
kedy tú tmu svetlo zohreje...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 31.03.2009
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Hazentla, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí