laska je prekrasna vec

laska je prekrasna vec

Anotace: prectete si a uvidite

Když ráno vejdu do třídy a tam tě uvidím,tak mě zamrazí po zádech.Tvůj úsměv mě u srdce zahřeje a tvé milé slovo potěší.Když jsem stebou sám,tak jak když do nebe vystoupám,díky tobě teď ráj na Zemi mám.Seš má tajná láska,ale stydim se ti to říci,nevim proč,snad že bys mě odmítla.Nevím co dál ti povědět,snad ti to bude stačit,protože ty jsi můj svět.
Autor Eifes, 31.03.2009
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí