Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: ...a krásné sny...

Na dobrou noc

Já ti přeji strašně moc,
jen krásnou a dobrou noc,
ve snech tvých ať místo mám,
když s tebou neusínám.

Po vlasech tě něžně hladit,
než propadneš říši snů,
snad nebude příliš vadit,
není konec všem těm dnům.

Ráno až tě vzbudí slunko,
budem spolu – já to vím,
pak už budu mít tu možnost,
opravdu tě políbím.

Zatím noc nás dělí dlouhá,
je černá jak svědomí,
to že mám tě stále v srdci,
nikomu už nepoví.
Autor Pepouš, 31.03.2009
Přečteno 544x
Tipy 4
Poslední tipující: Dubínek, Seanko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

pěkný :),jsem se sem jednou zase koukl a koukam že to je tady na čimdál větší úrovni

03.04.2009 20:40:00 | Dubínek

Pepouši, sakra hezký !!!

31.03.2009 21:19:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí