Probudit se spolu

Probudit se spolu

Anotace: ...

Probudit se spolu,
a chytit se za ruce.
Uvěřit jedinému slovu,
a já tvůj, ty jen moje.

Probudit se spolu,
a dát si polibek.
Snídat u jednoho stolu,
jedinečný zážitek.

Probudit se spolu,
a schoulit se k sobě.
Smát se světa bolu,
Ty ve mě a já v Tobě.

Probudit se spolu,
a nohy si proplést.
Ve dvou stoupat vzhůru,
a láskou nechat se vést.

Probudit se spolu,
a mít jen půlku deky.
Nedívat se dolů,
a věřit, že je to na věky.
Autor lolin, 31.03.2009
Přečteno 581x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

trošku jsem to přepsal..

01.04.2009 18:39:00 | lolin

no, tohle me nezaujalo, caste opakovani slov, drhnuti textu, nekvalitni rymy. nevim, dle mne by to chtelo vice pece, urcite by si to zaslouzilo...

31.03.2009 22:00:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí