klíčovou dirkou

klíčovou dirkou

Anotace: Taky se vám někdy stane že se vracíte zpět k zabouchnutým dveřím abyste zjistili že jste tam nic nenechali? Nejhorší je při vsunutí ruky do kapsy zjistit, že ona věc jsou právě klíčky...

Sedím a vzpomínám
na hrátky té dívky
a tak si povídám
ne, nemyslím vítky
jen tak si pročítám
v listech tvé křivky
že ten chtíž hnal mne dál
stál jsem tam, v chodbě
ve dveřích pokoje
a byla tam ona, nejžhavší z dam
však upadla do tmy zabouchnouc dveře

Proč nevidět krev???
Když řežou nám ruce
já sválený křičím
v kaluže krve

Však ona záludnou otázku mi dává
zda-li uhádnu, co její jest a ničí jiný
myslí si že snad já dovedu divy???
Že z krve louže na zemi
uhádnu, která mne zachrání, která je ta pravá???

Dívka s nezájmem o zmatenost moji
všechny boční dveře otvírala
a z každé strany na mne číhá
moje dívka??!! Vybral jsem si tu co měla
podvazek, rudý vlas, v ruce láhev Gina

Já nevím zda správně jsme já zvolil
nikdo neví kde přesně překročil mez
nikdo neví, zdali tahle je ta správná
ta se kterou chce cestu vést

Ale když ta pravá, zabouchne ti dveře
sáhni po ginu a po nevěře
Autor Davy Jones, 31.03.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, take se vracim a dokonce nekolikrat....moc pekne jsi basen napsal.

31.03.2009 23:43:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí