Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: prostě Tě miluji

Poměrně často moje mysl míří tam, kam by neměla,
já jí však nezakázala směr,
jako drak povětřím prolétá, když zamračí se obloha,
tak jako pírko na té obloze v podvečer.

Poměrně často vzpomíná si na chvíle vedle Tebe,
jako zábradlí oslzené rosou v létě,
tou rosou, která lehce hřeje i zebe,
na chvíle schované na fotkách v jiném světě.

Poměrně často se objevují ty pocity ze tvých rtů,
jejich pravost děsí mě, jako jejich nalezení,
doteky jakoby přicházeli z jiných snů,
a mě dochází---že víc už prostě pro mě není.
Autor Komteska, 01.04.2009
Přečteno 841x
Tipy 3
Poslední tipující: no.signal, Druza, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prijde mi to sice takove kostrbate, ale koho to zajima, kdyz z toho cisi tolik citu, pocitu, emoci... krasa..

01.04.2009 16:44:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí