láska a přátelství...

láska a přátelství...

Anotace: k tomu není co dodat..ten človíček ví sám..

láska je čarodějka zvláštní,
dva milenci co jsou tak tajemní.
je krásné, když ruka v ruku zaklesá,
obava z bolesti poklesá

avšak nic netrvá věčně,
přichází k bolesti slečně,
najednou jsme oba sami,
mezi temi vsemi.

laska v pratelstvi prechazi,
ale srdce se do stran rozchazi,
pratelstvi je vsak nadherne,
pevné, úžasné, nezlomné.

to co bylo je krásné moc,
přemítám si to každou noc,
laska neni silnejší než přátelství,
když se v srdci milovaného rozhostí.

i když to teď bolí,
přátelství rány hojí,
i když oči slzy rodí,
často do tmy v noci hledí.

hlavu vzhuru a směj se,
srdce opěl láskou zaplní se..
Autor šášátko, 01.04.2009
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí