Prostě ty...

Prostě ty...

Anotace: JAKO BYCH ZAPOMNĚLA JAKÝ JSI...JAKO BYS ZAPOMNĚL ŽE SME BYLI MY...JAKO BY TO ODVÁL ČAS...A JÁ STEJNĚ NEZAPOMENU...

Pusu na zámek, umlč svý svědomí
Když ty to neřekneš, nikdo se nic nedoví
No tak zlato přestaň se ptát
Nesnáším otázky typu „máš mě fakt rád?“
Já jen na chvilku chtěl tě svlíct
A k tomu nemusím nikomu říct
„navždy“
Všechny ty křivdy světa
Když pravda ztratila právo veta
Dneska večer můžeš mi zas dát
Vždyť víš tohle mám tak rád

NO TAK KLIDNĚ SE SMĚJ…
OBA VÍME JAKÝ BUDE MÍT DNEŠEK DĚJ
PREJ ŽE TOHLE SE NEDĚLÁ
UŽ NEDĚLEJ ZE MĚ ANDĚLA
JÁ DNESKA CHCI ŽÍT
NEBUDU O TOM JEN SNÍT

Kapky proti slzám a úsměv na tváři
Tvý sexy šaty dneska fakt zazáří
Dneska ty a zejtra jiná
Ani jedna není vinná
Ani jedna bez lásky
Jako loutka-s provázky
Jen tohle krásný milování
Popros ji o smilování
S rudou krví malování
S lidma už neměl by si hrát

Levný chtíč co smutek tají
Každá se ho brzy nají
Každou brzy přejde pláč
Život to je tvrdej rváč
Klidně se mu k srdci tlač
Stejně není tam místo
Autor MishkaS, 01.04.2009
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí