Borůvkový knedliky

Borůvkový knedliky

Anotace: Opravdu nevím jak to nazvat. Ovšem kdo čeká kulinářskou explozi, má smůůlu :)

S celou tvou planetou, chtěl bych spát,
spát znaveně a nahý
Však slovům smysl nejde dát
když tělo zmírá láskou hlady

vážností života prodírat se dravě
tebe jak sloup oblouku se chytá
však myšlenka má opět končí ve tvém klíně
a viníkem jediným a usvědčeným
jsou tvoje kající se bílá stehna

Když doteky mé po Tvém těle spějí dál
nástrahy ženy skryté míjejíce
chci líbat, laskat ničit každý sval
v příběhu Tvého ohambí
něžně a dlouze listujíce

Dál chytaje měsíců Tvého Těla
Letím k tvým ňadrům cestou kolem ramen
jak slepý posel, jak smrtící střela
a moje srdce stejně jak můj ůd
pulzujíc touhou mění se v kámen

V historce noci dál je psáno
jak dvě těla, já a ty
v milostné křeči, vlahé upřímnosti
pak tma co utekla od nás tiše jako vždy
končí svůj milostný běh až ráno.
Autor mazic666, 01.04.2009
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi :)

01.04.2009 23:16:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí