bolest

bolest

Anotace: ach jo Pavlí

Jak bolest přechází v otupění
ach lásko jak čekám na to zapomnění.
A ty jsi tak šťastná měl bych ti to přát,
ale žárlivost a láska nedají mi spát.

A pokaždé když chci vykročit vpřed,
mé vlastní vědomí mě srazí zpět.
Proč je tak těžké zapomenout,
nebo myslet na budoucnost s jinou.

A osud, na který nevěřím, mé sny a život
nedokážou teď jen tak splynout.
A cesto má proč jsi se ztratila
pro jeden polibek kroky mé zbloudila.

Jsem slabý, snad i svojí vinou
nechci na tebe zapomenout..
Autor Myff, 01.04.2009
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: takova, jedam, jesterka, Leňórek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život jde dál a čas všechno zhojí.

20.05.2022 12:48:40 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí