Lásko má...

Lásko má...

Anotace: píseň...báseň...

Lásko má
Já nemám přístup k tobě
Jsem jen bláznem snovým
Ty jsi krásná v každé roční době
Čekáš až ti povím

Že mám tě rád
A ty po mně možná toužíš
Já budu se prát i přes nepřízeň osudu
Láska nedává mi spát
Víš že dělám často ostudu
Ale kdo mě nezná musí se jen smát

Víš kde jsou moje dnešní ideály
Já mám oči v tobě
Já mám oči upřeny na skály ,jen když nahoře jsi ty

Tobě vůbec asi nevadí ?
Že koukám na tvé pozadí
Civím ,spím a trochu sním

Moji tvář k té tvé nějak doladím
A pak už se nebudu mít čeho bát

Vím že asi dvakrát neladím
Za ty city musím se prát
Svoji touhu lihem osladím
V lásce se vše přece může stát
Autor fisico, 18.10.2005
Přečteno 822x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí