Truhlíčku

Truhlíčku

Anotace: On ví....:o)))

Nejsem ta,jakou mě chceš mít.
Nejsem ta o které se odvažuješ snít.
Nejsem ta jež Tvé srdce obrací.
Jsem ta co naději svou neztrácí.

Ta slova jen brání křehkou duši mou,
která je jak jarní květina.
Mé touhy plují oblohou,
já životem se změnila.

Pujdem dál každy svou cestou sám,
není nám souzeno dívat se společně do očí.
To co hledáme nejsme my,
snad jednou se s námi život zatočí..
Autor zlutasekk, 02.04.2009
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká, moc se mi líbí

02.04.2009 12:42:00 | Rbb

Život se točí stále, jako ruleta... od podzimu do léta... Hezká.

02.04.2009 11:32:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí