Lásko...

Lásko...

Anotace: Napsáno už 15 let:o)))

....chybíš mi.Chci Ti dát své srdce,
ale Ty tu nejsi.Odcházíš zpět do skutečnosti.
Bojím se vzdát se naděje.
Ale přesto říkám,,Vejdi dál do mého srdce
a obejmi mě rosou večerní,
vždyť víš co k Tobě cítím přece,
já chci abychom zůstali ztracení.
V mlze krásy,kde není zklamání,
ustavičný boj o lásku,
v příboji slov a vyznání.
Autor zlutasekk, 02.04.2009
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené pěkné

04.04.2009 15:51:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí