Musím zapomenout

Musím zapomenout

Anotace: Bylo to hrozně těžký:o(

Na co já se vlastně ptám,
patřily ty city hrám?
Myslet na to musím stále,
jak to vlastně bude dále.

V noci čekám na tvou zprávu
a probouzím se časně k ránu,
ty však zapomněl si na to
a nepíšeš mi ahoj zlato.

Jen vzpomínám si na ty časy,
teď už suším mokré řasy,
ruku hladil si mi dlouze,
podlehla sem ihned touze.

nechci na to zapomenout,
vše zahodit a životem dál plout,
avšak je tu háček malej,
přítel můj...můj mladej.

Odpusť že si hraji s city,
v mém srdci jsi ale i TY!
Musím to však skončit lásko...
říkej radši jiné krásko:o(((
Autor Gamy, 18.10.2005
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí