Zatím bez názvu

Zatím bez názvu

Anotace: opatrně...jako zesláblý tygr

Jedna prostá sms,
bez emocí,
vrátila mě dnes,
do nemoci.

Věru, je to dnes krásný den.

Slova, která pobavit mají,
nečekaně, bez pozlátka,
směšný cit špatně tají,
a rukují na vojáka.

Prostě manický den. A ona ho zase cítila.

Jak zesláblý tygr,
se srdcem hladovým,
netlačí, nevymýšlí,
nedomýšlí, netěší se,
s krví jako trojitý logr,
oddychuje, se zrakem medovým.

On to vlastně nebyl tygr, ale knírač na vodítku.
Autor Cucumber, 02.04.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: floreciente
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí