Konec

Konec

Anotace: Nevydržela sem to a musela sem svoje city napsat... omlouvám se za vulgárnější výrazy

Jak dlouho sem s tebou mohla být,
teď chce se mi z toho jenom blít.

Proč si se ke mě tak změnil,
kolikrát si pro mě slzy ronil?

Vše co sme spolu prožili,
přísahu sme si složili...

Ty však nepamatuješ si na ni
a mě tohle vždy hrozně raní

Už neopětuješ mi lásku svou,
už nebude prožitek z lásky dvou.

Dvojice zamilovaných nepůjde ulicí,
láska páru se zabila mulicí!

Ta bolestje hrozně mučící,
už nebudeme poslouchat vítr venku skučící,

Dávám ti zbohem lásko má,
byla jsem k tobě upřímná...

miluji tě, ale sbohem...pá
Autor Gamy, 18.10.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí