Myslím to vážně

Myslím to vážně

Anotace: Co všechno se dá napsat větou jednou, ke které možná se Tvé oči zvednou až slova dám Ti číst, jsi moje štěstí víš..

Myslím to vážně, ač Ty se toho bojíš,
myslím to vážně, ač život nás dva dvojí,
asi jsem blázen a stěží Ti kdy povím,
že miluju Tě moc,
že jsi můj den i noc,
že jsi má potrava i voda,
že jsi můj vzduch a
srdce Ti chci podat,
bez ostychu a až se nikdo nebude dívat,
budu Tě objímat, hladit a líbat
a do ouška Ti šeptat věci hezký,
třeba, že jsi moje velký štěstí.

Myslím to vážně.
Autor grázlík, 18.10.2005
Přečteno 1069x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Holka, myslím to vážně, je to pěkné vyznání!

18.10.2005 21:55:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí