Bláznivý snění

Bláznivý snění

Anotace: Sním o lásce a o nás dvou..., myšlenky a vzpomínky se ve mně rvou, já přeju si s Tebou lásko má být a né o tom pořád jen snít.

Až večer budu usínat
zas další z nocí sama,
na Tebe budu vzpomínat
a obklopím se myšlenkama.

Myšlenkama jen na Tebe,
na Tvé oči, vlasy, hlas,
budu si Tě přát u sebe
a dotknout se Tě zas.

Těch dotyků pár cos mi dal
a polibků pár taky,
zas vyšle slunce na oblohu
a rozežene mraky.

I v noci totiž svítí sluníčko,
to, když dotknu se Tě maličko
a na Tebe si vzpomenu,
tím všechny smutky zaženu.

A ráno zas Tě uvidím a
do očí se budu bát dívat,
v duchu se těšim na večer
až zas se začne stmívat.

Tam totiž lásko mám svůj svět,
kde dotknout se Tě můžu,
kde zbavím se svých zábran všech
a líbám Tě jak můzu.
Autor grázlík, 18.10.2005
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Mít lásku jako múzu není zas tak špatné... :)

18.10.2005 22:14:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí