Chyba

Chyba

Anotace: ....

Tys miloval mě,
já rada tě jen měla.
Tys věřil mi nadevše,
mě bylo to jedno.
Tys pravdu mi vždy říkal,
ode mě jsi jí chtěl také slýchat,
ale já jen přemýšlela jak správnou lež pro tebe vymyslet.
Tys najevo dával mi svou lásku,
zatímco já hledala námět pro hádku.
Tys náhle mě opustil a já si uvědomila svou chybu.
Chtěla jsem to napravit,
ty však jen nech mě být.
Moc se mi to tobě ztýská.....
Autor Veverči, 03.04.2009
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí