Myšlenka na Lásku

Myšlenka na Lásku

Jedu...
...osudy míjím
Ve Tvých dlaních
jenž byly dřív
v mých přáních
Však co bylo
už není
vždy, když...
Tak se Něco změní

Nevěřím už těm
- zmijím
co každým okamžikem
mění
líčidla *smíchu
a přitom
smějí se s maskou
v obdivovaném svém
Hříchu

/Rozštěpená pýcha
na opuštěném kůlu
...nosí dnes a denně
zas a opět jen Smůlu/

Přátelské objetí
mění se v prokletí
když...
roztéká se pod...
...kapkou Žalu
jež ztrácí se v kalužích
děště...

Ticho,
už neslyším to JEŠTĚ!

Jen...

---

V kyselých pocitech
nechci znát nic
o Citech

jen o jednom z Lásky
i když přidá nám jen vrásky
ale i úsměv od srdce vděčný
a to stojí za život věčný

Dokud...
.....(prostě dokud)

Vzplanout!
A navždy v obětí
křídel
Kanout...
Autor padající do neznáma, 03.04.2009
Přečteno 361x
Tipy 15
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, strašidýlko-střapatý, Lenullinka, jedam, Kubino 2, Květka Š., enigman, NikitaNikaT., labuť, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

beautiful

07.04.2009 20:28:00 | zlomený a nanicovatý -__-

juuu...krasne, tohle me uplne pohltilo... fakt se ti to moc povedlo

06.04.2009 07:35:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí