Květinka

Květinka

Anotace: v alkoholovím opojení psaná, z lásky zrozená

Květinka maličká,
mocná ukázka života,
květinka maličká,
tragedie bytí,
květinka maličká,
já jsem motýl,
lapen v její síti,
květinka maličká,
roste do tmy..
květinka maličká,
cestující démoni noci,
květinka maličká,
loupe se svět,
květinka maličká,
...usychá...

Květinka maličká,
umírá teď,
květinka maličká,
..pomoz jí..
..zalej jí..
..pohlaď jí..
květinka usychá,
už je pozdě,
všechen život,
všechnu krásu,
vysálo slunce,
květinka maličká,
...je mrtvá...

Už nebude krášlit setmělou louku,
porostlou plevelem a bodláky,
zhynula nepovšimnuta,
v zapomění,
květinko má, já nezapomenu,
na Tvou prostou krásu,
a na Tvou smrt...
Autor Peaceter, 03.04.2009
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, Terulienka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam cítiť to pomätenie mysle,no báseň je iná,zvláštne trochu neohrabaná,čo dodáva na autencitie vyznaniu k úbohej kvetinke

28.04.2009 18:58:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí