Zmrzlý

Zmrzlý

Anotace: Dej mi

Dej mi svůj ohen,at můžu plát,
svou vláhu,abych navždy žil!
Dej mi svou lásku,at můžu spát,
abych se probral a ne jen snil!

Trochu se klepu,ale ne strachem,
nejistě vrávorám,však nejsem opilý.
To tvoje blízkost v tichu plachém
po celém těle mě pohladí.

Chci horko tvých doteků,chci tvůj hlas,
byt aspon jenom na chvíli!
Až obejmu tě,zastav čas,
ten prášek z křídel motýlých.


Hřeji se rád tím teplem z tebe,
co hladí zmrzlou duši blázna!
Ukradneme si kousek nebe
a budeme se toulat středem vzduchoprázdna!
Autor Pepánek, 03.04.2009
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, hostmen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká...

03.04.2009 22:12:00 | zlutasekk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí