Pár akordů lásky...

Pár akordů lásky...

Anotace: Pro Něj!

***

Kamenů paluba prorůstá duší květního
rozjímání
-Měsíc nevelký a bledý! Chytni ho
do dlaní
a v příboji přimaluj světlo na moře
nočním vílám do vlasů.
Do trávy kolem poseté - lněné svatozáře.
Mezi smilstvo andělských křídel.
A mně do pasu
slavičí chór.
Šťastná hvězdo, bloudíš zrnky pískovišť!
Jménem Boha meteor
- bol, co spadl ze srdce již
a stále hledá někde míčky.
Kamenný koráb v duši květního vzorce
- pár Tvých slov do gumičky
a Karibikem plující ledoborce
našla jsem v tom tichém šeru
16.května 2005
v tónině
kastanět...
Autor Jasmin de Paris, 18.10.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

16.května 2005? Tak to máte za sebou už pět měsíců...

19.10.2005 07:52:00 | Keilanne

To já se klaním, za to, co slyšíš v rytmu kastanět...

18.10.2005 21:51:00 | Krtica

Kdyby na hlavě mý byl klobouk tak smekám:)

18.10.2005 21:03:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí