Naděje

Naděje

Anotace: Vytahuju ze šuplíčku....

Naděje místo smutku,
kousek listu papíru,
zůstalo mi jenom vskutku
malé sako na míru.

Oblékám ho, když jsme spolu,
chci se líbit, bohužel,
nenávidím, ale koho?
musím doufat v jiný den.

Stojím u něj a je tma.
Mám ho ráda, říká on.
Já chci ale zapomenout.
Nemám ráda tenhle zlom.
Autor zlutasekk, 04.04.2009
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Jitinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlom nastává, hlavně, když ho nečekáme... bohužel.

08.04.2009 21:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí