Láska

Láska

Anotace: Napsal mi to na památku kamarád,tak snad se bude líbit.

Kdo nezná tu divnou extázi,
když mu láska mozek zatemní,
když mezi nebem a zemí se nachází,
má jednu velkou touhu-být jen s ní.

Jsou krásné ty dny blouznění,
když slibuje Ti věčnou lásku,
avšak často se to změní,
vždyť též musí potkat jinou krásku.

Tak jako vše i ona skončí,
tak nech ji jít a nebuď chrt,
lepší je,když vesele se loučí,
věčná je jen blbost a smrt.
Autor zlutasekk, 04.04.2009
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí