Přemýšlím o snu...

Přemýšlím o snu...

Anotace: ach ta láska nebeská =))

Právě přemýšlím jestli přijde den,
kdy se mi splní ten nejtajnější sen...
Sen ve kterém jsi jenom ty,
chtěla bych líbat tvoje sladké rty...
Sen ve kterém je všechno krásné,
všeho si vážím, všechno je vzácné...
Sen ve kterém jen tebe miluju,
s tebou se směju, s tebou se raduju...
Sen, který mi dává naději že budu s tebou
a staneš se mou nejmilejší zálibou...
Sen, který dává mi chuť žít
a za svým cílem si zaručeně jít...
Můj cíl jsi ty,
v tom mám jasno,
chovám k tobě ty nejhlubší city,
v našem vztahu bude vždy slunečno...
Autor beruška.andílek, 04.04.2009
Přečteno 514x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí