mlýnky

mlýnky

Anotace: ...

Poznám tě po hlase
mezi tisíci
nahoře ve Lhase
kde mlýnky točící
prý plní všechna přání
a melou bez přestání

Poznám tě podle doteků
jsem slepcem v davu
co hledá poklad Aztéků
nestojí o světskou slávu

V ozvěnách u skal
blízko mrakům
tvůj hlas se tříští o kameny
já vyprávím tu příběh ptákům
jak jsem tě našel mezi všemi.
Autor zenge, 04.04.2009
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, NikitaNikaT., raďo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc hezké, opravdu. Krásné. ST!

05.04.2009 09:39:00 | NikitaNikaT.

jasně

05.04.2009 00:56:00 | raďo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí