Co chci? Tebe...:-(

Co chci? Tebe...:-(

Anotace: Pro Vladimíra K.

Žiju ve strachu, ve strachu z odhalení,
že tím jediným pro mě nikdo jiný (krom Tebe) není …

… Toužím dívat se Ti do očí,
až hlava se mi zatočí …

… Chci s Tebou prožít noc bezesnou,
při níž ani jednomu z nás víčka neklesnou …

… Chci Tě vidět takového jaký jsi,
poznat Tvé smutky i Tvé radosti …

… Chci vedle Tebe sedět - ruku v ruce,
a při tom pozorovat západ slunce …

… Jsou to jen mé sny,
jež sním celé noci a dny …

… Jsem romantik a těžko kdo to změní,
já se budu stále vracet ke svému snění …

… Musím se sama sebe ptát,
proč se mi chce brečet a zároveň smát …?

… K Tvému srdci zvána ,
a přec stále odmítána …

Já žiju, ale mé srdce strádá…
Proč zrovna to mé?!
Autor WilliaM.J.Orleánská, 04.04.2009
Přečteno 687x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí