Baletka

Baletka

Anotace: umět nestačí...

Nech tančit baletky,
na svým shnilým parketě,
nech je cítit ten hladký,
rozum bez jakékoliv naděje.

Malinko cupitají,
chvíli jseš jim pro smích,
malinko laskají,
tvůj další a další hřích.

Nesměj se baletko,
když já mám oči pro pláč,
v bahně je mělko
a ty se v něm couráš.

Potop svůj tanec,
nekleč tu s žalem,
kvílíš jak dravec,
když kořist padla krachem.

Nosíš svůj strach v malé kapsičce,
však nesáhneš po ni.
Tam dole v té sametové sukýnce,
máš schovanou propustku k ohni.

Spáli tě na uhel,
krásko bez rozumu,
tančit si uměla,
ale ne přímo k trůnu.
Autor ta co bývala Andělem, 05.04.2009
Přečteno 323x
Tipy 11
Poslední tipující: Stoneman, wigi.sama, padající do neznáma, kikis, enigman, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi...

16.04.2009 20:14:00 | Stoneman

zajímavé :-)

14.04.2009 21:32:00 | wigi.sama

Skvěle zpracované, napsané. Myšlenkové.

05.04.2009 14:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí