Azyl vyslovených přání

Azyl vyslovených přání

Anotace: ...

Vezmi mě zase
na to fantastické místo
které žádná mapa
i ve své absolutní nahotě
nemá šanci ukázat

tam

kde slunce svítí
na povel tvého úsměvu
kde slabikář reality
rozpačitě koktá

zase mi ukazuj
nové druhy živočišnosti
vystopuj mé bolesti
a vezmi jim skalp

dívko z kmene Naděje

Strhni ze mě plakát
lákající na mé bolesti
chraň mě armádou doteků
co se probojují pod kůži

líbej mě

líbej má záda
náhorní plošinu
pro nože zrádců

líbej mou hruď
lože tvých tváří
když houpavě usínáš

líbej mé rty
jazykem přetni mé věty
vždyť vše co bych řekl
bylo by jen útěkem slov

do azylu vyslovených přání
Autor smudlinek, 05.04.2009
Přečteno 471x
Tipy 25
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marupiara, STIMPRE, Marcella, nejsembásník, padající do neznáma, Lota, Mbonita, Druza, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsáno (já vim, to je jako, kdybych nic nenapsal... tuctovej koment... ale prostě, nemůžu si pomoct: krásně napsáno)

14.06.2009 22:24:00 | drsnosrstej kokršpaněl

... má to tvoji hloubku ...

17.04.2009 14:08:00 | Marcella

Vyborneee... DIKY

05.04.2009 20:25:00 | Druza

V tem líbání... čehosi, kousků těl.. klidně dalo se pokračovat. Moc pěkné! ST!

05.04.2009 14:00:00 | NikitaNikaT.

...dobrá slova ST

05.04.2009 13:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí