Bolí...

Bolí...

Anotace: ani ne tak báseň

Bolí mě hlava, protože jsem pomýšlela na lásku...
Bolí mě nohy, protože jsem se ji vydala hledat...
Bolí mě ruce, protože sem se ji snažila polapit...
Bolí mě srdce, portože mi uletěla...
Autor WilliaM.J.Orleánská, 05.04.2009
Přečteno 402x
Tipy 6
Poslední tipující: ir.is, jedam, Sýkorka07, umělec2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí