22

22

Anotace: 22. sonet nebo přesněji pokus o sonet, snad i tak někoho zaujme... :-)

Má láska je jak pírko pegase
jenž chvěje se a září ve slunci
kouzlo, co přidává Ti na kráse
prsten, jenž podzim ztratil v červenci
kytice kopretin při svítání
kterou si zvolna vážeš do vlasů
vůně, jež svádí k milování
pod mraky s perutěmi pegasů
již dlouhá léta hledám to kouzlo
které by život můj rozsvítilo
však teprve dnes si na zem sklouzlo
mne citem blaženým naplnilo
tak s duší čistou a srdcem na dlani
čekám na Tvého srdce svítání.
Autor Frosty28, 05.04.2009
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, slečna.závist, Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vše se vešlo do řádku,
tak je to pořádku...

08.02.2010 19:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

Mě to zaujalo, hezky vyjádřené, pro mne hodně pocitové.

05.04.2009 15:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí