Sítě

Sítě

Anotace: Zkrátka vyznání.

Chytl jsem se do sítí,
z nichž těžké cesty ven.
Chytl jsem se do sítí,
teď pevně jsem polapen.

Síť mne trápí a síť mne bolí,
stesk mi srdce žalam plní.
Jinde už nemusím hledati,
chytl jsem se to sítí.

Síť síly dává, síly bere,
štěstí mé se z nitra dere.
Radostně hlavou proletí,
že chytl jsem se do sítí.

Do zrcadla zřím, však nejenom v sebe,
zazáří jiskra, já vidím i tebe.
Jiného teď není už zbytí,
já chytl jsem se do tvých sítí.
Autor Pepec, 05.04.2009
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znele rymy, nesedi ti rytmus, casto opakujes stejna slovo, na tohle vse mi basen prisla dost malo kreativni...

05.04.2009 19:41:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí