Tolik tolik hvězd

Tolik tolik hvězd

Anotace: prostě si nemůžu pomoct, stýská se mi, i když mě mnohdy nedokázala pochopit, dovedla mi to obstojně vynahradit svým citem... a ty pihy!

Tolik, tolik hvězd v tvé tváři
prázdná postel
a ty se vzpínáš na ní
má paní
tvé hvězdy září

Tvé oči jako dvě luny
na dně studny
obklopeny nespočetnem hvězd
posbíraných skrytých v prachu cest
dej se mnou vést
čeká tě prázdná postel, má paní

Vzepnutí, vzdech
ozvěna od zdí, v zdech
a tvoje hvězdy zase vychází v mých snech

Dávno tomu, ale nepláču
hvězdy zhasly
a dvě luny zašly za obzor
místo nich teď usměvavý vzor
zas jiného obrazu, jiného malíře
už bez hvěz, ale - k nevíře -
- dvě luny vprostřed pouště...
Autor Bůchví..., 05.04.2009
Přečteno 539x
Tipy 11
Poslední tipující: Dragoniana, takova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Jiparo, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Seanko, Innna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jed na to vem,že nic dvakrát,nevrátí se sem

09.04.2009 19:53:00 | takova

něžné a krásné? ne, smutné a něžné...
trápíš se osudem, který nezměníš...tak zbytečně

07.04.2009 14:10:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Krásné - něžné

06.04.2009 21:17:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí